Mblesëria Fillon Tani!


Vajza pyet doktorin: Dukesh që je e virgjër ose jo në analizat e urinës ose të gjakut?


Pyetje:Doja te dija nese dukesh qe je e virgjer ose jo.. ne analizat e urines ose te gjakut ? me falni per shqetesimin …pres pergjigje me shume respekt.

Pergjigje:Je ose jo virgjereshe nuk percaktohet me analiza. Ate mund ta shikojne vetem gjinekologu ne nje vizite gjinekologjike.

Me mire nga te gjithe e di ti. Ke bere ose jo akt seksual vaginal penetrant, ose jo?Me mire se ti a ka njeri qe ta dije kete?

Pac fat dhe shendet.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------