Mblesëria Fillon Tani!


Restoranti më romantik në botëNjë restorant lundrues që ndodhet në qytetin e Lin'anit në provincën Zhejiang të Kinës, është i duhuri për të gjithë ato që duan të kalojnë momente romantike.

Liqeni ofron mbrëmje të ngrohta dhe pamja e maleve e bëjnë shumë piktoresk këtë vend. Në këtë restorant shkohet vetëm me anë të një varke dhe kjo varkë shërben edhe për dërgimin e ushqimit që përgatit stafi i restorantit për klientët.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------