Mblesëria Fillon Tani!


Femër për Seks apo për “Shtëpi”, ja Cilat Janë NdryshimetMeshkujt i ndajnë femrat në dy kategori: femra për seks dhe femra me të cilat mendojnë për një lidhje serioze.​ Natyrisht që kjo varet nga sjellja e tyre.

Ja cilat janë ndryshimet midis këtyre dy kategorive:

- Vajza e ëndrrave është simpatike, vajza për aventurë dëshiron të jetë e simpatike për të gjithë të tjerët

- Vajza e ëndrrave ndihet komod me vetveten, ndërkaq ajo për aventurë dëshiron të jetë e simpatike për të gjithë të tjerët

- Vajza e ëndrrave shumë gjëra i mban për vete, ajo për aventurë përpiqet të tregojë sa më shumë

- Vajza e ëndrrave është unike, ajo për aventurë ka qindra kopje

- Vajza e ëndrrave është suptile, ajo për aventurë shihet nga aeroplani

- Vajza për aventurë është e stolisur, ajo e ëndrrave nuk bartë asgjë në vete

- Vajza për aventurë gjendet në Instagram, vajzës së ëndrrave nuk i nevojiten filtrat por as përkrahje

- Vajza e ëndrrave inspiron artin, ajo për aventurë inspiron, pra… seks

- Vajza e ëndrrave bëhet më e bukur me kalimin e viteve, ajo për aventurë me kalimin e viteve humbë bukurinë

- Vajza për aventurë është e lehtë, vajzën e ëndrrave nuk është lehtë ta zbulosh.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------