Mblesëria Fillon Tani!


Vjen vibratori që iu lejon të shihni orgazmën “live” Erotikë


Tashmë femrat mund të shohin “live” orgazmat e tyre falë një aparati të veçantë.
Ai është vibratori Svakom Gaga Camera i cili është i pajisur me një kamera HD e cila filmon pjesën e brendshme të femrës.
Futet brenda si një vibrator normal dhe ka funksion të njëjtë, por në brendësi ka edhe kameran që filmon aktin e vetëkënaqësisë.
Vibratori kushton 180 dollarë dhe është hedhur në treg online nga kompania “Lovehoney”.


Next PostNewer Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------